Rugzakken bedrukken

Nuttig en attent: dat maakt bedrukte rugzakken het ultieme relatiegeschenk! Bedruk deze rugzakken met je logo en mensen dragen jouw merk altijd met zich mee.
Bestel jouw gepersonaliseerde rugtas nu bij Printworx.

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Waarom rugzakken bedrukken een positieve impact heeft op jouw bedrijf

Of je nu onderweg bent naar kantoor of een korte zakenreis maakt, Printworx biedt een ruime keuze gepersonaliseerde rugzakken aan, voor elk doel. Van moderne rugzakken, tot business rugzakken en milieuvriendelijke opties.
Meer

We snappen dat het tijdrovend en vermoeiend kan zijn om bij te blijven met de nieuwste en beste marketingmiddelen om de aandacht te trekken. Vraag jezelf af, wat is dat ene ding dat mensen dagelijks nodig hebben? Een tas natuurlijk! Het fijne aan een gepersonaliseerde rugtas is dat mensen hem dagelijks gebruiken - en met het bedrukken van jouw logo op de rugzak wordt jouw merk dus dagelijks verspreid!

Welke soorten rugzakken kan ik bedrukken?

Printworx biedt gepersonaliseerde rugzakken voor verschillende doelen. Voor de mensen die veiligheid voorop hebben staan, hebben we de Bobby Anti-diefstal rugzak. Houd je van buiten zijn, maar ook van comfort? De sport rugzak maakt jouw buitenactiviteit nog beter. En ook als je iets terug wil doen voor het milieu, hebben we ook een aantal milieuvriendelijke opties. Zoals de milieuvriendelijke picknick rugzak.

Rugzakken en rugtassen bedrukken: jouw ideale promotiemiddel

Gepersonaliseerde rugzakken zijn een effectief marketingmiddel, dat ook nog eens dagelijks kan worden gebruik. Dit mooie relatiegeschenk kan natuurlijk gebruikt worden in combinatie met andere relatiegeschenken, zoals een gepersonaliseerde waterfles, thermosfles of met een gave sleutelhanger.

Heb je hulp nodig?

We snappen dat met zo'n ruime keuze aan rugtassen je soms wat hulp kan gebruiken bij het kiezen van de juiste. Daarom staan onze klantenservice medewerkers altijd voor je klaar via de telefoon en chat.
Minder